DELPHİN DİVA HOTEL ÖN BÜRO DEPARTMANI-2017

Soldan Sağa arka sıra; ULAŞ DURDU ÖZMAN , MEHMET TOKSUN , OSMAN EMİN , ALPER TARIK DOĞAN , ERKAN TOŞUR , İBRAHİM ÖZTÜRK , GÜRKAN DÜNDAR , HAKAN EKİZ Soldan Sağa ön sıra; AYŞEGÜL AYNA ( FOM ) , AYŞENUR KESER, SU KARSU, RAHŞAN VASİPOĞLU ( ASST.FOM )

Gizli Kahramanlar;

2008 yılından bu yana faaliyet gösteren Delphin Diva Hotel’in Ön büro personeli  departman olarak uzun yıllardır birlikte çalışmanın vermiş olduğu dayanışma ruhu ile ‘misafir memnuniyetini’ en üst düzeyde  tutmayı amaçlamaktadır.. Amacımız misafirlerimizin otelimize giriş yaptığı an itibariyle mutlu, huzurlu olmaları için özverili ve profesyonelce bir ekip çalışması sergilemektir. Misafirlerimize en iyi hizmeti vermek ve onları uğurlarken mutlu görmek ve tekrar gelmelerini sağlamak bizlerin en güzel avantajıdır. Repeat Guest oranının yüksek olduğu tesisimiz de, misafirlerimizin konaklamaları ile ilgili detayları ve onların isteklerini Ön Büro Departmanı olarak bizler takip etmekteyiz.

Biz Diva Ön Büro ekibi olarak otelimize gelen her misafiri ailemizden biri olarak görür ve onu en iyi, en huzurlu,  en mutlu şekilde ağırlayıp tatilini iyi geçirmesini isteriz ve bunun içinde elimizden gelenin en iyisini yaparız. Misafirlerimizi bellboylarımız daha girişte güler yüzle karşılayarak, resepsiyona yönlendirir ve daha sonra odasına kadar eşlik etmek için her zaman hazır bir şekilde beklemektedir. Resepsiyonistler ise resepsiyona misafirlerimizin geldiği andan itibaren tüm giriş işlemlerini en hızlı şekilde yaparak, istek ve arzularını dikkate alıp yerine getirmek için özen göstererek büyük çaba sarf etmektedirler.  Biz Diva Ön Büro takımının görevi misafirlerimizin giriş işlemlerini yapıp odalarını vermekle birlikte bitmez; Tam aksine görevimiz o an itibariyle başlamaktadır. Misafirlerimizin tatillerinin sonuna kadar en iyi ve en kaliteli hizmeti alması, memnun kalması için canı gönülden bir çaba gösterdiğimiz gibi kendi içimizde de aynı zamanda yarış içindeyizdir,  Neden? çünkü  bizim bir farkımız olmalı!!!!!  Her bir personeli adeta gizli birer kahraman gibi çalışan Delphin Diva Ön Büro Departmanı olarak Her zaman dediğimiz gibi “bizler daha da iyisini yapana kadar, daha da iyi hizmeti verene kadar, yılların deneyimini samimi ve güler yüzlü hizmete dönüştürüp misafirlerimize tatilleri süresince sunmaya devam edeceğiz. Delphin Diva Ön Büro Ekibi

02.07.2021