DELPHİN DİVA TEKNİK SERVİS DEPRTMANI

Hepsi dalında uzman işine odaklı sistem’de aksaklık yaşanmasın diye 7/24 kendi branşlarına göre azimle, çaba ile büyük eforla otel tekniksel açıdan ayakta tutan ekiptir, onlar, klimanız sıcak/soğuk suyunuz, lambanız, kullandığınız asansör çalışması aklınıza ne geliyorsa bu ekiptir, sizlere tatiliniz boyunca bu konularda hizmet eden, bu ekipten size havuzcu, elektrikçi, genel mekanikçi tesisatçı, boyacı, marangoz ve soğutmacıyı anlatalım Otelin beyin takımı ana trafosudur onlar…

HAVUZCU

Havuz denge tanklarının seviyelerini kontrol eder, Havuz PH, CL ve sıcaklık ölçümlerini yapıp tabloya geçirir Havuz kum filtrelerinin yıkanmasını sağlar Havuz pompa filtrelerinin temizliğini yapar. Havuz dip temizliği yapar. Otomatik dozaj pompalarının, kimyasal madde tanklarının dolumunu yapar Dip emiş süzgeçlerinin kapaklarının sürekli olarak kapalı ve sabit olmasını sağlar. Vakum nozul kapaklarının daima kapalı olmasını sağlar Havuz savaklarının temizliğini ve bakımını yapar Havuz makine dairelerinin temiz ve kapılarının kilitli olmasını sağlar. Sabah, akşam görevlerinin başındadırlar.

ELEKTRİKÇİ

Teknik Müdür Yardımcısı tarafından belirlenen iş bölümü doğrultusunda elektrik işleri ile ilgili kontrol, bakım ve onarımları yapar, önerilerde bulunur. İhtiyaç halinde elektrikle ilgili tasarımları hazırlayarak onaylanmak üzere Teknik Müdür Yardımcısına sunmak. Elektrik motorlarının periyodik olarak kontrollerini yapmak, onarım ve bakımını yapmak. Mevcut durumu ve aksaklıkları rapor etmek. Jeneratörlerin periyodik olarak kontrol ve bakımlarını yapmak. Her an çalışmaya hazır durumda olmalarını sağlamak. Mevcut durumu ve aksaklıkları rapor etmek. Departmanlardan gelecek olan onarım taleplerini karşılamak. Mutfak ve çamaşırhane ekipmanının periyodik kontrol ve bakımını yapmak. Mevcut durumu ve aksaklıkları rapor etmek.

GENEL MEKANİK TESİSATÇI

Otelde mevcut sistemlerin işletiminden, kontrol, bakım ve onarımından sorumlu. Her gün rutin olarak makine dairesinde mevcut sistemleri, çamaşırhane ve mutfak ekipmanını kontrol etmek. Mevcut durumu ve aksaklıkları Teknik Müdür Yardımcısına rapor etmek. Verilecek talimat doğrultusunda gerekli işlemleri yapmak. Kazan su analizlerini yapmak ve sonucunu rapor etmek. Buhar kazanını talep halinde devreye almak, iş bitiminde stop etmek. Departmanlardan gelecek olan onarım taleplerini yerine getirmek. Programda Ön görülen periyodik bakımları "Bakım İşleri Süpervizörü" ile birlikte yapmak, sonucu rapor etmek. Elektrik ve oksijen kaynağı ile yapılacak tüm imalat ve onarımları yapmak. Otelde mevcut tüm tesisat işlerinin yürütülmesinden sorumlu olmak.

BOYACI

Boya, seramik, fayans ve inşaat işlerinin yürütülmesinden sorumlu Departmanlardan gelecek olan onarım taleplerini karşılamak. Boya ile ilgili malzeme taleplerini hazırlama Teknik Müdür Yardımcısının onayına sunmak, gelen malzemeyi teslim almak ve muhafaza etmek. Seramik, fayans ve inşaat işleri ile ilgili malzeme taleplerini hazırlamak, Teknik Müdür yardımcısının onayına sunmak, gelen malzemeye teslim almak ve muhafaza etmek. Boya ambarının temizlik ve tertibinden sorumlu Otelde kullanılan boya kodlarını bilmek ve asgari stok seviyesinin muhafaza edilmesi için gerekli çalışmaları yapmak. Mevcut rögarların bakım ve temizliğinde Genel Mekanik Tesisatçı ile birlikte çalışmak. Kendisine teslim edilen el aletlerini uygun şekilde kullanmak ve muhafaza etmek.

MARANGOZ

Otelde mevcut tüm ağaç aksamın bakım ve onarımını yapmak. Departmanlar tarafından talep edilen onarım işlerini yapmak. Departmanlar tarafından talep edilen ve Teknik Müdür tarafından imalatı uygun görülen imalat işlerini yapmak. Kendisine teslim edilen tüm onarım el aletleri ve makinenin bakımından ve usulüne uygun kullanımından sorumlu olmak. Ağaç işleri bakım ve onarımlarıyla ilgili malzeme taleplerini hazırlayarak Teknik Müdür Yardımcısının onayına sunmak, gelen malzemeyi teslim alarak uygun kullanımı ve muhafazasından sorumlu olmak. Teknik Müdürlük hizmetlerinin yürütülmesinde verilecek talimat doğrultusunda diğer Teknik Müdürlük personeline yardım etmek.

SOĞUTMACI

Chiller soğutma gruplarının ve bağlı bulunan sistemlerin çalıştırma, kontrol, bakım ve onanırımından sorumlu olmak. Periyodik olarak Chiller soğutma gruplarının kontrolünü yaparak mevcut durumu ve aksaklıkları rapor etmek. Klima santrallerinin Çalıştırma, kontrol, bakım ve onarımından sorumlu olmak. Klima santrallerini periyodik olarak kontrol etmek,onarım ve bakımlarını yapmak. Mevcut durumu ve aksaklıktan rapor etmek. Konuk odalarında ve genel alanlarda bulunan fan-coil sistemlerini periyodik olarak kontrol etmek, bakım ve onarımlarını yapmak. Mevcut durumu ve aksaklıkları rapor etmek. Soğuk odaları periyodik olarak kontrol etmek, bakım ve onarımlarını yapmak. Mutfak personeli tarafından uygun şekilde kullanımını gözetmek. Mevcut durumu ve aksaklıkları rapor etmek. Buzdolabı ve mini barları periyodik olarak kontrol etmek, bakım ve onarımlarını yapmak. Mevcut durumu ve aksaklıkları rapor etmek.

DELPHİN DİVA TEKNİK SERVİS DEPARTMANI OLARAK MİSAFİRLERİMİZ MEMNUNİYETİ İÇİN YORULMADAN ÇALIŞMAKTAYIZ.

02.07.2021