DELPHIN PALACE OTEL GÜVENLİK

Her şeyden önce yıllardır Türk Turizminde öncü olmayı hedefleyen, güler yüzlü hizmeti ilke edinmiş, zengin ve kaliteli hizmeti misafirlerimize en iyi şekilde sunan ve tüm bunları başarıyla gerçekleştiren Delphin Otellerinde çalışmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Delphin Otelleri olarak Alanya Okurcalar’dan sonra Antalya’da ilk olarak Delphin Palace Otelimizle 2005 yılında Kundu bölgesinde hizmet vermeye başladık. Bizim için heyacan verici bir yolculuğun başladığı bir andı. Farklı hizmet anlayışımız ve konseptimizle fark yaratarak kısa zamanda bölgedeki istikrarlı yükselişimiz diğer otellerimizin açılmasıyla doruğa ulaşarak zirvede yerini aldı. Kaliteli hizmet anlayışıyla güler yüzlü hizmetin karşılığı da bu olmalıydı. Otellerimizi tercih eden misafirlermizin memnuniyetini görmekte bizleri daha iyisini yapmak için fazlasıyla motive ediyor zaten. Otellerimizin sunduğu yiyecek içecek ve oda hizmetleri dışında birde Güvenlik boyutunu var tabi. Delphin Otellleri olarak biliyoruz ki keyifli bir tatilin olmazsa olmazı konaklanan tesisin Güvenliğidir. Çalışmalarımız bu yönde olup misafirlerimizin kendilerini güvende hissetmelerini sağlaya bilmektir. Bu konuda Delphin Otellerimiz çok hassas ve çok ince çizgileri olan bir işletme olasının yanında sürekli olarak kendini yenileyerek daha üst seviyelere taşımaktadır.

Güvenlik departmanımızda eski, deneyimli ve tecrübeli personellerin yanı sıra gelecekte Delphin otellerimizde devamlılığı sağlamak adına genç arkadaşlarımızda eğitip yetiştirmekteyiz. Güvenlik Müdürü olarak 15 yıldır Delphin Otellerimizde gururla çalışmaktayım ve benim gibi birçok arkadaşım yıllardır otellerimizde görev yapmaktadır. Örneğin Asistan Güvenlik müdürü Önder SÖZEN  11 yıldır bizimle birlikte, Vardiya Amirimiz Şaban İNAL 10 yıldır bir başka Vardiya amirimiz olan Vedat FUTSİ’de 8 yıldır bizimle.Aramızda tek bayan olarak çalışan Selin SEVİ  ise 10 yıldır bizimle ve ismini sayamadığım bir çok arkadaşım  Delphin otellerimizde bizimle birlikte çalışmaya devam etmektedir. Nasıl ki otellerimizi tercih eden misafirlerimizin devamlılığı bizim için önemli ise personellerimizin de devamlılığı o kadar önemli. Bir yandan Güvenlik personellerimiz ile otel iç ve dışarısında huzur ve güvenin tesisi için çalışmalarımız devam ederken sahil ve havuzlarımızda görevli Cankurtaran personellerimizin de yüzme alanlarımız içerisinde misafirlerimizin can güvenliğini sağlamak için görevlerini en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde çalışmaktadırlar.

Biz güven inşa etmek için çalışıyoruz Güvenlik departmanı olarak tüm gayemiz huzurun ve güvenin teminatı olmak. Bunu başara biliyor olmak bizim en büyük mutluluğumuz.

02.07.2021