Delphin'in En Sevilen 5 Yiyeceği

ÖRDEK Çin restorantımızda en çok beğeniği hakeden ördek, 4 saatlik hazırlama süresi ile misafirlerimizin beğenisine sunulur üç farklı sos olan sambıl, erik ve istiridye sosları yumurtalı çin pilavı ve taze sebzeler ördeğimize sunumda eşlik etmektedir.

KUZU İNCİK Yunan restorantının en beğenilen yemekleri arasında yerini almıştır. Uzun bir pişirme süresi ile yaklaşık 2 saat 30 dakikada misafirimizin beğenisine sunulan yemeğimize demiglas sos ve chef in özel tarifi mantar lokması eşlik etmektedir.

KARIŞIK IZGARA Karışık Izgara  bir çok farklı lezzet deneyimini aynı anda yaşamaya fırsat sunan cömert bir sunumdur. Sunuma eşlik eden tatlar kuzu pirzola, kuzu şiş, dana şiş , adana kebap, urfa kebap, tavuk şiş ,kuzu ciğer şiş, tavuk kanat ve kuzu osobuko yanında meyhane pilavı ve ızgara sebzeler eşliğinde servise sunulur.

FAJİTA Meksika'nın en ateşlisi,  restorantımıza gelen misafirlerin gözdesi olan dana eti kullanılan yemeğimiz kızgın döküm demir tavarlarda servise sunulur. Yanında soslarımızdan, avakado dip sos, salsa sos ve ekşi krem sos sunumda yemeğimize eşlik edip misafirlerimize 3 farklı lezzeti aynı zamanda yaşamayı hedeflemektedir.

ARMUT TATLISI Fransızların geleneksel lezzetinin bir de Chef'in kendi yorumunun sonucunda ortaya çıkan yeni bir lezzet. Armutlarımız kırmızı şarap ile kaynatılıp  Chef in krem sosu ve rendelenmiş kırmızı şarap taneleri ile servise sunulur. Şarap rendesi moleküler gastronomi tekniği kullanılarak elde edilmiştir.

www.delphinhotel.com

02.07.2021