Ailelere Özel Antalya Lara Tatil Rehberi

Fotoğraf: Aleem Yousaf - GettyImages

Kimileri tek başına tatile çıkmayı yeğlerken bazıları için tatilin keyfi aile ile bir başka oluyor. Hal böyle olunca iki kişilik ailelerin yanı sıra çocuklu ailelerin de tatilini geçirmek istediği otel tercihi Türkiye’deki aile otelleri arasından oluyor. Ülkemizin en gözde tatil beldelerinden biri olan Antalya’da yer alan Lara aile oteli seçenekleri, ailelerin tatil vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Altınkum Plajı olarak da bilinen Lara Plajı’na yakın konumları nedeniyle sıklıkla tercih edilen Türkiye Lara otel alternatifleri, eşsiz bir plaj deneyimini herkes için kolay erişilebilir kılmaktadır. Aile oteli çocuklu Türkiye ailelerinin yanı sıra çocuklu yabancı turist ailelerin de gözdesidir. Aile oteli Türkiye Antalya içerisinde yer alan onlarca alternatif ile siz de tatiliniz için en doğru seçimi kolayca yapabilirsiniz.

 

Lara’da Benzersiz Tatilin Keyfini Ailece Çıkarın

Tatil deneyimini ailesi ile paylaşmak isteyen herkesin Türkiye’de aile oteli araştırması yapması kaçınılmaz bir hal almaktadır. Araştırma yapanların aile oteli Türkiye tavsiyesi olarak net bir bilgiye ulaşmasını zorlaştıran en önemli etmenlerden biri ise “En iyi aile oteli Türkiye içerisinde nerede yer alır?” sorusunun doğru kıstaslar göz önünde bulundurularak cevaplandırılmamasıdır. Soruya doğru cevap bulmak için otelin konumunu, kaç günlük bir seyahat planladığınızı, tatiliniz esnasında hangi aktiviteleri gerçekleştirmek istediğinizi göz önünde bulundurmanız faydalı olacaktır. Aile otelleri Türkiye tatilinizi tüm aileniz ile paylaşmanıza olanak tanıyacaktır. Birbirinden farklı spor, kültür ve eğlence aktivitelerini gerçekleştirebileceğiniz aile oteli Türkiye her şey dahil 5 yıldız seçenekleri ile tatilinizi en güzel şekilde geçirebilirsiniz. Çocuk sahibi iseniz tatil için çocuk dostu oteller Lara seyahatinizi rahat bir şekilde geçirmenizi mümkün kılacaktır.

 

Lara Tatilinizde Mutlaka Yapmanız Gerekenler

Lara’da planladığınız bir tatil ile kendinizi oldukça şanslı hissedebilirsiniz. Tatil için otelinizde yapacaklarınıza ek olarak bölgede gerçekleştirebileceğiniz aktiviteleri öğrenmek, tatil deneyiminizi renklendirecektir. Bu şanslı seyahat esnasında neler yapabileceğiniz sizin için şu şekilde derlenmiştir:

●      Kültür mirası açısından zengin bir yapıya sahip olan Lara, kökleri Hititler’e kadar uzanan Roma ve Bizans Dönemi’ne tanıklık eden Perge Antik Kenti’ne sahip. Lara aile oteli Türkiye tatilinizde siz de bu eşsiz tarihi dokuya yakından tanıklık edebilirsiniz.

●      İncecik altın sarısı kumlara sahip plajın hemen arkasında yer alan kızılçam ağaçları arasında doğanın yeşiline doymanız mümkün. Aile oteli Lara Antalya konaklamanız esnasında gün içerisinde siz de doğanın yeşilliği ile denizin masmavi güzelliği sayesinde görsel bir şölen yaşayabilirsiniz.

●      Düden Şelalesi’ne oldukça yakın bir konumda yer alan Aile oteli Lara Türkiye konaklamasının sunacağı bir diğer avantaj ise Düden Şelalesi’ni ziyaret etmeniz olacaktır.

●      Lara’ya gelmişken şehrin içerisine inmemek olmaz. Kaleiçi’ne ya da bir diğer adıyla Tarihi Çekirdek Kenti’ne giderek birbirinden güzel manzaralara sahip cafelerin keyfini çıkarabilirsiniz. Kaleiçi’nde yer alan Hadrian Kapısı, Tarihi Saat Kulesi gibi birçok farklı tarihi yeri ziyaret edebilirsiniz.

●      Çocuk oteli Lara konaklaması sayesinde güvenle çocuklarınız ile geçireceğiniz tatiliniz boyunca su sporlarından doğa yürüyüşlerine kadar birçok doğayla iç içe aktiviteyi gerçekleştirebilirsiniz.

 

Antalya’nın Su Perisi Lara’da Aile Konforunu Gözeten Otel Ayrıcalığı

Akdeniz ikliminin doyasıya tadını çıkaracağınız Antalya’nın en gözde yerlerinden biri, tarihi ve doğal güzellikleriyle gözleri üzerine çeken Lara beldesidir. 5 yıldızlı aile oteli Türkiye tatili denilince akla ilk gelen yerlerden biri olan Lara, eğlence hayatından gurme lezzetlere kadar birçok farklı özelliği ile tatilinizi eşsiz kılmaktadır. Her damak zevkine hitap eden restoran çeşitleri sayesinde tatilinize lezzet katacak olan Lara, bünyesinde bulunan süper aile oteli Türkiye olanakları ile ülkemizin en rağbet gören tatil beldeleri arasında yer almaktadır.

29.12.2021