Alanya'da Sahili Olan Otel Tercih Etmenin 5 Avantajı

Fotoğraf: 1001slide - GettyImages

Antalya’nın en meşhur tatil beldeleri arasında yer alan Alanya’ya her yıl binlerce turist akın etmektedir. Güzel ve eşsiz doğası, masmavi denizi, her mevsim keyifli iklimi ve geniş kültürel mirası nedeniyle binlerce insanın tercihi olan Alanya en iyi plaj alternatifleriyle Türkiye’nin gözdeleri arasında yer almaktadır. Tatil yaparken denize yakın olmayı tercih edenler, Alanya'da tam sahildeki oteller ile tatilini değerlendirmektedir. Sahilde Alanya otelleri, denize yakın olması avantajı ile konaklayanların denizin keyfini doyasıya çıkarmasına olanak tanımaktadır. Sahili olan otellerde konaklayarak plajda otel konuklarına özel tahsis edilen yerleri değerlendirebilir, konforlu ve kaliteli bir tatili keyfini çıkarabilirsiniz.

 

Denize Sıfır Otellerde Konaklama Keyfi

Tatil yaparken yaşanan en büyük sıkıntılardan biri denize yakın mesafede olamamaktır. Denize uzak bir konumda konaklayanlar, her gün yüzmek ve çeşitli su sporlarına katılmak için uzun yollar katedebilmektedirler. Alanya denize sıfır oteller ise sizi bu sıkıntıdan kurtaracaktır. Alanya sahil otelleri konaklaması size beş kurtarıcı hizmet sunmaktadır:

●      Deniz, kum ve güneş üçlüsü olmadan tatilden bir şey anlamayanlardansanız 7/24 denizin keyfini doyasıya çıkarmanıza olanak tanıyan Alanya sahil oteli seçenekleri bu hizmete erişmenize olanak tanır.

●      Alanya sahil otelleri 5 yıldız hizmet kaliteleri sayesinde tatil boyunca lüks ve konforlu tatil deneyiminizi denizin güzelliği ile birleştirir.

●      Sevdiklerinizle beraber denizde geçirdiğiniz vakti hiç bölmeden Alanya sahil oteli hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Şezlongunuzda güneşlenirken otelinizin menüsünden sipariş edeceğiniz hafif bir alkollü veya alkolsüz kokteyliniz ile güneşin tadını çıkarabilirsiniz.

●      Plaj Alanya deneyiminizin aklınızda yer etmesine neden olacak bir diğer avantaj ise otelinizin sunacağı aktivite olanaklarıdır. Banana, sörf, jet ski gibi su sporlarının keyfine varabilirsiniz.

●      Ailenizle birlikte gerçekleştireceğiniz Alanya plaj tatili için sahil otellerini tercih ederek çocuklarınız için güvenli bir yüzme deneyimine olanak tanıyabilirsiniz. Denizin sığ noktalarını belirlemenize olanak tanıyan otel avantajı ile çocuklarınızla güvenle yüzebilirsiniz.

 

Lezzet Dolu Tatil Deneyimini Denize Karşı Yaşamak

Tatilin en önemli yanlarından biri, dinlenme ve eğlenmenin dışında damak zevkinize uygun yemekler ile tatilinizi renklendirmektir. Yapacağınız tatilin damak tadınıza da hitap edebilmesi, tatilden alacağınız verimi arttıracaktır. Alanya Plajı ile benzersiz Alanya lezzetlerini buluşturmanın en kolay yolu, Alanya hotel tam sahilde yer alacak alternatifler arasından seçim yapmak olacaktır. Alanya mutfağında yer alan yöresel lezzetler, tatil keyfinizin katlanarak artmasını sağlayacaktır. Alanya usulü ile pişirilmiş sıcacık badem kahvenizi denize karşı yudumlayıp manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz. Alanya otel plajı, tercih edeceğiniz taze Akdeniz meyvelerinden yapılmış soğuk meyve suyu ile bambaşka bir haz duyacağınız bir yer haline gelecektir. Darı, övelemeç, hülüklü çorbası; kabak çiçeği, laba dolması; taze ülübü yemeği gibi Alanya mutfağına has lezzetler ile akşam yemeklerinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Türkiye Alanya Kleopatra sahil otelleri, zengin mutfakları ile her damak zevkine uygun çeşitleri bünyesinde barındırmaktadır. Dikenli kabak tarator ve nohutlu hibeş gibi yöreye has mezeler ile tercih edeceğiniz balık çeşitleri sayesinde deniz manzaralı akşam yemeğinizde Akdeniz’in güzelliğini sofranıza taşıyabilirsiniz.

 

Bütçe Dostu Tatil ile Tatilinizin Keyfini Doyasıya Çıkarın

Yerli ve yabancı turistler tarafından sıklıkla tercih edilen Alanya, turizmin kalbinin attığı en güzel tatil beldelerindendir. Söz konusu bu beldede tatil yapmak olduğunda tatilin maliyeti merak konusu olmaktadır. Alanya sahil otel fiyatları; otelde sunulan hizmet çeşitlerine, seçeceğiniz odanın özelliklerine göre çeşitlilik göstermektedir. Tatil yapmak isteyenlerin en çok merak ettiği Alanya aile oteli plaj oteli fiyatları, plaja uzak olan alternatiflere oranla farklılık gösterebilmektedir. Tatilinizi en güzel şekilde değerlendirmek için hotel Alanya Kleopatra plajları sayesinde eşsiz bir tatil deneyimi edinmeyi düşünebilirsiniz.

 

29.12.2021