Growtech Tarım Fuarı Kasım'da Antalya'da!

Türkiye’nin önemli ekonomik gelirleri arasında yer alan tarım, özellikle Antalya’da oldukça yoğun bir şekilde yapılmaktadır. Akdeniz iklimine sahip Antalya’nın birçok bölgesi önemli tarım alanlarına sahip olmakla beraber seracılık faaliyeti açısından da önemli bir yere sahiptir. Seracılık, sulama ve tohumculuk gibi firmanın bir araya gelmesini sağlayan Growtech Tarım Fuarı, bu yıl da kapılarını Antalya’da açıyor. 

 

Growtech Tarım Fuarı Ne Zaman ve Nerede?

 

Bu yıl 22. kez düzenlenecek olacak Growtech Tarım Fuarı, 22-25 Kasım tarihlerinde Antalya’da ziyaretçilerini bekliyor. Dünyanın çeşitli noktalarından farklı iş adamlarının veya tarımla ilgilenenlerin katıldığı bu fuarda, sürdürülebilir tarımın, genetik çalışmaların ve tarımdaki son teknoloji makinelerin tanıtımı yapılmaktadır.

2023 Growtech Tarım Fuarı, bir tarım kenti olan Antalya’da düzenlenecek. Grand Expo Fuar Alanında düzenlenecek bu fuar toplamda 4 gün boyunca dünyanın çeşitli noktalarından katılımcıları bekliyor. Özellikle İspanya, İtalya, Fransa ve Almanya gibi ülkelerin ilgi gösterdiği bu fuara Ortadoğu ülkelerinden de birçok katılımcı bulunuyor. 

 

Growtech Tarım Fuarı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

 

Growtech Tarım Fuarı, global tarım endüstrisinden birçok üreticiyi bir araya getiren bir fuardır. Dünyanın çeşitli noktalarından gelen 500’ün üzerinde firmanın katılım sağladığı Growtech Tarım Fuarına bu yıl 600’ün üzerinde firmanın katılım sağlaması bekleniyor. 

Dört ana ürün grubunda çeşitli ürünlerin sergilendiği bu fuarda ayrıca tarım sektörünü ilgilendiren birçok konu hakkında da uzmanlar tarafından çeşitli konferansları dinlenme şansına sahip olabilirsiniz. Ayrıca tarım sektöründeki kariyer olanaklarını da değerlendirebilirsiniz. 

Farklı teknolojik tarım aletlerinin yanı sıra tohum ıslahı ve tohum türlerinde de çeşitli ürünlerin bulunduğu kısım da fuarın uğrak noktalarından biri olarak biliniyor. 

 

Delphin Otellerinde Konaklayarak Growtech Fuarına Katılım Sağlayabilirsiniz


Antalya’nın birçok noktasında bulunan Delphin Otellerinde konaklayarak Dünyanın ünlü fuarları arasında yer alan Growtech Tarım Fuarına katılım sağlayabilirsiniz. 

Yurtiçi ve yurtdışından katılım sağlayan yüzlerce iş adamı, akademisyen ve marka temsilcisi ile bağlantı kurabileceğiniz bu fuara katılım için erken rezervasyon seçeneğini değerlendirebilir, odanızı ayırtabilirsiniz. 

11.11.2023