DELPHİN DELUXE GÜVENLİK DEPARTMANI-2017

Delphin Deluxe Resort Güvenlik Departmanı olarak otelimizi ve değerli misafirlerimizi korur, onların daha güvenli bir tatil geçirmelerini sağlamak, dışarıdan gelebilecek her türlü tehlikeye karşı gerekli tüm önlemleri önceden alarak, tesis içerisindeki asayişi sağlarız. Delphin Deluxe Resort Hotel güvenlik departmanı olarak bireylere ve topluma saygılı, ahlaki ilkelere bağlı olarak tüm misafirlerimizin bir güvenlik biriminden olası tüm beklentilerini en üst seviyede karşılamak başlıca yapı taşımızdır. Bu bağlamda misafirlerimize anlayışla yaklaşabilen, gerekli teknik ve taktik bilgiye, iş disiplinine, mesleki ve genel kültüre sahip; hukukun üstünlüğüne inanmış, insan haklarına saygılı, yetkilerini ve uygulanış tarzlarını kavramış, etkili iletişim kurabilen yüksek karakter ve niteliklere sahip özel güvenlik görevlileri yetiştirmek temel hedefimizdir. Misafirlerimizin “güvenli ve huzurlu bir tatil” geçirebilmesi için misafir memnuniyetini esas alarak bir yandan misafirlerimiz tarafından istenilen seviyedeki güvenlik hizmetlerini en üst standartlarımızda sağlarken bir yandan da çevre, iş güvenliği ve toplum duyarlılığı içinde tüm gerekli yasal koşullar çerçevesinde görev yapan güvenilir bir birim olmayı hedeflemekteyiz. Otelimizin dış kapısından içeri girdiğinizden itibaren deneyimli güvenlik kadromuzun değerli misafirlerimiz üzerindeki sorumlulukları başlar ve tatilleri süresi boyunca da aynı özveriyle, dikkatle devam eder. Kuşkusuz görevlerimiz bununla da sınırlı kalmaz. Çalışan otel personellerimizin de aynı zamanda asayişinden sorumluyuzdur. Personelimizin işe başladığı andan itibaren tesise giriş çıkışlarını kontrollü bir şekilde izleyerek gerekli raporlamalarımızı tutarız. Tesise gelen her türlü ziyaretçiyi, aracı kayıt altında tutarak takibatını yaparız; araçları gerekli aramalardan geçirdikten sonra tesis içerisine alırız. Güvenlik birimimizin Tesis dışında kolluk kuvvetleriyle olan ilişkilerini daima iyi seviyede tutarak, süregelen işbirliğimizin devamlılığını sağlarız. Tesis içerinde de kuşkusuz meydana gelebilecek bir çok olumsuzluğun önüne geçilebilmesi açısından gerekli önlemler her zaman tarafımızca önceden alınmakta olunup, bizler için her zaman için “sürekli kontrolün” en önemli unsur olduğunu vurgulamak isteriz. Gerekli teknik ekipmanlarının kontrolünden otel alanındaki tüm ince noktalara kadar girer ve gerekli kontrolleri yaparız.

 

Güvenlik Müdürü Seyit Ali ARTIK

Geceleyin de tesisimizin bünyesindeki sükuneti sağlamak için toplamda 24 saat boyunca sahilde, otelimizin dış alanında, iç alanlarda, odaların bulundukları katlarda devriye gezer ve asayişi sağlarız. Günümüz güvenlik teknolojik desteklerinin vazgeçilmezi olan kamera sistemlerimiz ise tesisimizdeki tüm noktaları 24 saat boyunca kayıt altına alarak bize önemli bir teknik destek sağlarlar. Otel civarındaki şahısların takibi, kişilerin tesise giriş esnasındaki kol bantları veya kimliklerinin kontrolünü yaparken; aslında görevimizi icra ettiğimizi ve bundan dolayı birimimizin anlayışınıza ihtiyacı olduğu da belirtmek isteriz. Yine cankurtaran birimimizle, değerli misafirlerimizin havuzda veya denizde güvenle vakit geçirebilmelerini sağlayabilmek için tüm gücümüzle çalışırız. 

Cankurtaran; Abdullah Kurtuluş ARSLANTAŞ

Olası bir durumda gerekli ilk yardım müdahale bilgisine sahip olmakla birlikte sahilde can kurtaran kulübemizde kurtarma kemerlerimiz, dürbünlerimiz, megafonumuz, ilk yardım setlerimiz, fırlatma toplarımız, iskelede kurtarma botumuz her daim hazır bulunmaktadır. Denizin durumuna göre uyarı bayraklarımızı asar; değerli misafirlerimize deniz durumuyla ilgili bilgilendirme yapmış oluruz. Havuzlardaki kulelerimizde de kurtarma simitlerimiz, ilk yardım malzemelerimiz, uyarı bayraklarımız bulunmaktadır. Kaydırak alanlarımızda da misafirlerimizin tek tek, dikkatli şekilde kaymalarını sağlayarak güvenli şekilde eğlenmelerini sağlarız. Cankurtaran şefimiz de bütün havuzları tek tek kontrol ederek cankurtaranlardan gerekli bilgileri ve raporları alarak asayişin devamlılığına katkıda bulunur. Delphin Deluxe Resort Hotel Güvenlik Departmanımız değerli misafirlerimize otelimizde kaldığı süre boyunca huzurlu ve güvenli bir tatil geçirebilmelerini sağlamak amacıyla yedi gün yirmi dört saat büyük bir dikkatle hizmet vermektedir. Görevimizi en iyi şekilde icra ederek 2001 yılından bu yana sizlerin memnuniyetlerini kazanmış olmamızda, departmanımıza ayrı bir güç ve gurur kaynağı olmuştur.

02.07.2021