DELPHIN DELUXE RESORT ÖN BÜRO DEPARTMANI-2017

Mert Bican, Bahadırhan Çeliksu, Sercan Bozdoğan, Oktay Arduç,  Oğuz Atalan, Selçuk Güzel, Mehmet Yıldırım

Arzu Peker,  Suna Hamzaçebi, Zeynep Özçelik.

  Ön büro Departmanımız misafirlerimizin henüz otelimize giriş yapmadan önceki rezervasyon sürecinden başlayarak, ayrılmasına kadar geçen süre içinde gerekli komünikasyonu sağlayan, karşılama ve kayıt işlemlerini yapan, santral hizmetlerini sunan bagaj işlemleri ve transferlerini organize eden; tüm istatistikî rapor ve hesapları ayrıca gerekli kayıt arşivlerini tutan, internet ortamında gerekli yazışmaları yapan, misafirlerimizin giriş ve konaklama esnasında memnuniyetini kazanarak, iyi izlenimlerle otelden ayrılmasını sağlayan departmandır. Ön büro departmanı olarak vizyonumuzu oluşturan en temel yapı taşı; departman olarak sunduğumuz hizmetteki yüksek kalitede süreklilik ve mutlak misafir memnuniyetidir. Bu temel etrafındaki ana hedefimiz, sürekli olarak kendini geliştirme politikasıyla; kendimizi yenilemek ve değerli misafirlerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerine; açık, adil, saygılı, mütevazı olarak, en uygun seçeneklerimizle cevap vererek en iyi hizmeti sunmaktır. * Otelimize gelen kıymetli misafirlerimizin en ufak taleplerinden, en üst düzey seviyedeki taleplerine kadar her seviyedeki talepleri kayıt altına alarak imkanlar dâhilinde misafirlerimize aynı mükemmellikteki çözümleri sunmak, * Sunduğumuz çözümlerde kaliteyi, verimliliği ve ulaşılabilirliği en üst seviyeye çıkarmak, * Devamlı misafir potansiyeli yüksek, hizmetlerinden %100 memnun olunan, mümkün olduğunca çok misafire anlayışını sunabilen bir departman olmak, *Her alanda kalite bilincini yerleştirmek üzere çaba göstermek, *Öncelikle her hususta Misafiri memnuniyetini esas almak, başlıca en önemli değerlerimizi teşkil etmektedir.

Delphin Deluxe Resort Ön büro ekibi olarak her zaman; kalıcı konuklar edinmenin değerine inanıyor, konuklarımızla aramızdaki tüm diyaloglara uzun vadeli bakıyoruz. Zaman zaman siz değerli misafirlerimizin yerine düşünüyor, sizlerin ihtiyaçlarına uygun, değer katan çözümler üretiyoruz. Temel çalışma prensibimizde ise daima proaktif yaklaşımlarla hareket ederek oluşabilecek sorunların önlemlerini önceden almaya çalışıyoruz. 

Soldan sağa; F.O.M. Mert BİCAN,Shift Leader Suna Hamzaçebi, Santralist Arzu Peker, Front Office Chef Zeynep ÖZÇELİK, Shift Leader Rüstem DADAYEV,  Bellcaptain Aydın TARAKÇI,  Asst.F.O.M. Oğuz ATALAN.

Amaçlarına ve hedeflerine uygun olarak öncü rol üstlenen Ön büro Departmanımız 2001 yılından bu güne kadar özverili çalışmalarını sürdürmüş, değerli misafirlerimizin beğenisini kazanmıştır. Departmanımız tesisimizde kıymetli misafirlerimizi giriş esnasında ilk karşılayan ve otelimizden ayrılırken ise son kez kendilerini tesisten uğurlayan kıymetli bir birimdir. Ön büro departmanımız; değerli misafirlerimizin daha tesisimize gelmeden önce çeşitli istek ve görüşlerini dikkate alarak, misafirlerimizin memnuniyetlerini kazanmak bağlamında elinden gelen özveriyi göstererek, onlar için rüya niteliğinde olan tatillerini en güzel şekilde geçirmelerini sağlar. Tesise gelen misafirlerimizi Bell Staff ile girişte karşılayarak, Resepsiyona kadar refakat ederiz ve büyük bir misafirperverlilik ile ilgilenerek resepsiyonda giriş kayıt işlemlerini yapar, sonrasında konforlu/rahat bir tatil geçirecekleri odalarının anahtarlarını veririz. Kuşkusuz yedi gün yirmi dört saat ne zaman bize ihtiyaç duyarsanız sizlere sadece bir telefon uzaklığında olduğumuz lütfen unutmayınız. Balayı, Doğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel günlerinizde ise çeşitli ikramlarımızla ön büro departmanımız sizleri unutmayarak daima yanınızda olduğunu göstermektedir. Konaklamanız esnasında çeşitli dillerde konuşabilen, global düşünüp yerel davranabilen, anlayışlı, güler yüzlü, yardımsever kadromuz, her türlü sorularınızı yanıtlayarak; istek ve önerilerinizle tüm samimiyeti ile ilgilenecek olup, memnuniyetinizi kazanacaktır. Ön büro departmanımızın sunmuş olduğu hizmet kalitesindeki temel husus ise çalışanlarımızın kitlesel hizmet psikolojisi yerine bireysel hizmet anlayışıyla, siz değerli misafirlerimizin ihtiyaç ve gereksinimlerini sağlaması; bu bağlamda alınan eğitimlerle sürekli olarak misafir memnuniyetini en üst seviyede tutmaya çalışmasını hedeflemiş olmasıdır.

Delphin Deluxe Resort Ön büro ekibi olarak Tüm değerli misafirlerimize aynı mükemmellikte ve titizlikte kaliteli bir hizmet sunuyoruz. Burada Ön büro ekibi olarak en büyük onur kaynağımız; misafirlerimizin beğenisi, mutluluğu ve Otelimizden Dünya'nın dört bir yanına giden o güzel mesajlara mümkün olabildiğince sağlayabileceğimiz katkılarımızdır.

02.07.2021