Delphin Diva Housekeeping Departmanı – 2018

Zeynep Döner,Fatma Cesur,Zühal Arda,Gönül Gürlevik,Nuriye Yılmaz,Kamuran Kocabay,Yeter Yıldız,Yasemin Parıltı,Nevdime Şanlı,Songül Altunbağ,Fadime Şimşek,Leyla Yeşilkaya, Aslı Karakurd,Nazlı Oğul,Nuran Zileler,Türkan Çalar,Nagihan Mençi,Dilek Kaygısız,Gülhan Arı,Fatma Özer ,Hamiyet Yılmaz, Mehtap Bağcı,Fatma Demircioğlu,Ayşe Durmuş,Rabia Tokmak,Şahsenem Ayten,Lütfiye Çağdaş,Gülsüm Çevik,Aynur Aksar,Seher Akbaş,Zehra Poyraz.

Üst Kısım Soldan

Faruk Gülal,Ali Korkmaz,Şahin Özkul,Erdal Derici,Adem Çoban,Faruk Rollas,Gökhan Allihan,Burak Karakaya,İbrahim Yoylu,Şükrü Kahraman

  Kimisi "maid" der, kimisi "meyit", kimisi "katçı" kimisi de "temizlikçi". Ancak onların adı "Housekeping" çalışanları. Turizmde "mesleğin çilekeşleri" olarak da adlandırılan housekeeperların en büyük sorunu ev kadınlarıyla aynı işi yaptıklarının sanılması.

  • HOUSEKEEPING MANAGER

NAGİHAN MENÇİ

Oysaki biz housekeepıng departmanı çalışanları olarak insanları bir yıl boyunca bekledikleri, hayal ettikleri tatillerini huzurlu güvenli ve hijyenik bir ortamda geçirebilmeleri için çalışmaktayız. Kat hizmetleri bölümü (Housekeeping) : işletmenin konuk odalarının, koridorlarının ve tüm genel alanlarının temizlik bakım ve düzeninden sorumlu olan departmandır. Konukların bir işletmeyi tercih etmelerinin birinci nedeni otelin tertipli, düzenli ve temiz olmasıdır. Bu yüzden bizlerin DELPHİN DİVA kat hizmetleri departmanı olarak ekip halinde öncelikli hedefimiz; temizlik, konfor ve kaliteyi en üst seviyeye çıkarmak, konuk istek ve beklentilerini karşılamak, otel tanıtımına katkı sağlamak amacıyla planlı ve düzenli bir şekilde çalışmalarımızı yürütmektir.

Bu amaçla sürekli yenilenen turizm sektörünü yakından takip etmekte, yüksek kalitemize güleryüz ve yenilikçi anlayışı da ekleyerek hizmet veren ekip arkadaşlarımızın bilinçli ve bilgili kalifiye eleman olmaları yolunda sürekli olarak eğitimler vermekteyiz.

Aradıklarını bulan ve sunulan hizmetten memnun kalanlar, işletmemizin devamlı misafiri oldukları gibi çevrelerine de olumlu eleştiriler yaparak işletmenin gelirinin artmasına neden olmaktadırlar.Hizmet ve kalite çıtamızı hep üst seviyede tuttuğumuzdan dolayı eski misafir oranımız oldukça yüksektir. Var olan imajımızı kalitemizi ve farklılığımızı korumak devamını sağlamak amacıyla doğru yönetim sistemi, eğitimli personel ve sürekli ‘Güleryüz’ sloganıyla yolumuza devam ediyoruz.

                           CÖMERTOĞLU şirketinin otelleri arasında DELPHİN DİVA OTEL ANTALYA –KUNDU turizm bölgesinde yer almaktadır. Otelimizin 482 odası olup 75 dublex,11 family,6 kral dairesi,4 handicap,386 standart odamız bulunmaktadır. Departmanımız otelin diğer departmanları arasında oldukça kalabalık bir ekibe sahiptir. Operasyonel anlamda en aktif çalışan departmanlardan birisiyiz.

Çalışmalarımız ISO 9001 Kalite yönetim sistemi, ISO 14001 Çevre yönetim sistemi, ISO 22000 Gıda güvenliği yönetim sistemi, OHSAS 18001 İş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi kontrolündedir. Ayrıca çevreye duyarlı bir işletme olduğumuz için mavi bayrak ve yeşil yıldız almayı hak etmenin gururunu da taşımaktayız.

Housekeeping departmanı :Kat, meydan ve çamaşırhane olmak üzere 3 bölümden oluşmaktadır. Departmanımızda 1housekeeper, 3 Asst.Housekeeper ,6 Katşefi, 1 Meydan Şefi,3 Shift Lider, 32 Maid,30 Meydancı 1 Çamaşırhane Şefi, 2 Ütücü 4 Çamaşırhane Personeli Olarak Görev Yapmaktayız. 1.KAT BÖLÜMÜ Kat hizmetleri bölümü olarak her gün tüm kat koridor ve odaların temizliğini DELPHİN standartlarına uygun olarak yapmaktayız. Tatilinizi, evinizdeymiş gibi geçirebilmeniz için tüm gayretimizle çalışmaktayız. Konuklarımızın tüm isteklerini en kısa zamanda ve en iyi şekilde karşılamak için koordineli olarak çalışmaktayız. Misafirlerimizin konaklama özelliğine göre balayı, VİP odalar hazırlanmakta, misafirlerimiz için doğum günü, evlilik yıldönümü vs. gibi özel günlerinde dekoratif süslemelerle onlara ufak süprizler yapmaktayız.      

HAMİYET YILMAZ (MAİD)                                LEYLA YEŞİLKAYA(KATŞEFİ)

2.MEYDAN BÖLÜMÜ

Otelimizi tercih eden misafirler dinlenmek ve eğlenmek için vakitlerinin çoğunu genel alanlarda geçirmektedir. Bundan dolayı alanlarımızın temiz ve düzenli olması bizim için önemlidir. Onların hem güvenliği hem de huzurlu ve hijyenik bir ortamda dinlenmelerini sağlayabilmek amacıyla ekibimizle 3 vardiya olarak görev yapmaktayız. Meydan ekibi çöplerin toplanması, genel alan WC temizlikleri, yolların yıkanması ,sahil ve havuz temizliği ,şezlong ve bali evlerinin temizlik ve düzenlenmesi ,toplantı salonları, lobbyler, restourant temizliği, cam yüzeylerin temizliği vs.. bir çok görevi bıkmadan usanmadan misafirlerimizin rahatı ve konforu için ellerinden geleni yapmaktadırlar.

GÖKHAN ALLİHAN                 GÖNÜL GÜRLEVİK                 FARUK ROLLAS

ALİ KORKMAZ                        ŞÜKRÜ KAHRAMAN            ZÜHAL ARDA

3.ÇAMAŞIRHANE BÖLÜMÜ Otel içerisinde kullanılan tüm tekstil mefruşatların temizliği ve bakımı , personel kıyafetlerinin yıkanıp, hazırlandığı bölümdür. Konuklarımızın isteği doğrultusunda konuk kıyafetlerinintemizliği ve bakımı en hızlı şeklide yapılmaktadır. Yoğun bir çalışma temposuna sahip ekibimiz hizmetlerin aksamaması için her gün personel kıyafetlerini büyük titizlikle hazırlamaktadır. Çünkü personelimiz otelimizin kalitesini yansıtmadır.

Faruk Gülal, Savaş Kırbaş(Çamaşırhane Şefi),Nuriye Yılmaz

www.delphinhotel.com

14.06.2021