DELPHIN IMPERIAL MUTFAK DEPARTMANI-2018

Mutfak Koordinatörümüz Hasan Hüseyin Ceylan, Aşçı Başımız Cihan Öz, Executive Sous Chef’imiz Mustafa Loğoğlu, Sous Chef’imiz Mehmet Çelikpençe ve junior Sous Chef’imiz Mert Güvendeğer  ile alanında uzman kısım şeflerimizle koordineli bir şekilde  4 vardiyaya sistemi ile çalışmaktayız. AŞÇILAR MUTLULUK TASARLAR DELPHIN GROUP HOTELS ‘ E AİT 2012 NİSAN AYINDA AÇILIŞINI YAPTIĞIMIZ OTELİMİZ DELPHIN IMPERIAL LUXURY ‘ NİN  MUTFAK DEPARTMANINDA ÖZENLE SEÇİLMİŞ MENÜLERİMİZ VE ALANINDA  UZMAN ŞEFLERİMİZLE DELPHİN İMPERAL ‘İN KALBİYİZ. Et,balık ve vejeteryan seçeneklerin  yer aldığı 4 ayrı mutfağımız olan ANA mutfak ,  A LA CARTE mutfak, SNACK mutfak, PERSONEL mutfağımız mevcuttur. Mutfak departmanı olarak gastronomi geleneğine göre;  kaliteli ürün kullanımı ve dengesine odaklanmaktayız. ‘İYİ YEMEK İYİ TATİL’ anlayışıyla hareket ederek misafir memnuniyetini en üst seviyede karşılamak için özenle seçtiğimiz menülerin yer aldığı 14 günlük çalışma planımız, dünya mutfağından eşsiz tatlara yer verdiğimiz  özel tema gecelerimizle  rahatına ve bir o kadar da damak tadına düşkün misafirlerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamayı hedeflemekteyiz. Ana mutfak sabah kahvaltısı , öğlen büfesi , akşam büfesi ve room servis hizmeti verirken ;  A la Carte mutfağı  Fransız ,Yunan,  Çin , Meksika , Teppanyaki  ,  Osmanlı , Balık ve  İtalyan  mutfağından karakteristik yemekler, farklı konseptlerde  vejetaryen menüler  farklı damak tatlarını ve şık sunumlarını  aynı mekanlarda bir araya getirir.

Snack  mutfağın havuz  çevresinde bulunan birçok standında ise gün içerisinde  her saat hizmet sunulmaktadır . Bunlar arasında sosis standı, gözleme standı, tost standı , döner standı, tantuni , kumpir ve ıslak hamburger standları, sandiviç standı,pizza, waffle ve snack mutfak büfesi yer almaktadır. Personel mutfağında ise çalışan memnuniyetine verilen önemle ve  özenle hazırladığımız menümüzle hizmet vermekteyiz. Otelimiz bünyesine bağlı Botanik Et İşletmemiz  ile misafirlerimize helal kesim , taze ve güvenle yiyebilecekleri et ve et ürünleri sunmaktayız. Bunun yanı sıra; her gün taze olarak sevkiyatı gerçekleşen sebze-meyvelerimiz mutfak şeflerimiz tarafından kontrol edilip depo tarafından teslim alınır. Ayrıca; mutfak departmanımıza bağlı otel bünyemizde Çikolata Oda’mız bulunmaktadır.  Burada üretilen mutluluk kaynağı çikolatalarımız her gün taze olarak  lobby katında bulunan Çikolata Bar’da misafirlerimizin beğenisine sunulmaktadır. Bunun yanı sıra misafirlerimize; hediye olarak çikolata götürebilmeleri için şık kutularda çikolata satış hizmeti de sunulmaktadır. Çikolatalarımızın lezzet sırrı tazeliğinde saklıdır.  

Misafir memnuniyetini en üst seviyelere çıkarmak için personellerimizi uzmanlaştırmak adına  Eğitim departmanımızla ortak bir çalışma planı hazırlayarak verdiğimiz eğitimler ; GASTRONOMİ EĞİTİMİ,HİJYEN EĞİTİMİ, İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ, MOTİVASYON EĞİTİMLERİ, HACCP ve ISO 10002 bunlardan birkaçıdır. Misafir sağlığı açısından her gün düzenli bir şekilde numuneler alınır ,  numuneler  belirli aralıklarla analiz için laboratuara gönderilir. Bunun yanı sıra iç denetim ve dış denetim mekanizmaları tarafından belirli aralıklarla denetlenmekteyiz.  Denetimler ve gelen  analiz sonuçlarında olumsuz her hangi bir durum olması neticesinde en kısa sürede olumsuzlukların giderilmesi  mutfak şef ve sorumlu pesonelleri  tarafından verilen eğitimler ve yapılan uyarılarla gerçekleştirilir. Denetimlere her an hazır bulunmak için mutfak bünyemizde bir gıda mühendisimiz de bulunmaktadır. Ayrıca  misafirlerimiz  mutfağı  gezmek ve çalışma ortamımızı görmek isterse memnuniyetle mutfağımızı gezdirmekteyiz. Otelimiz ağırlıklı olarak Türk yemeklerinin bulunduğu açık büfede farklı kültürlere ve mutfaklara ait lezzetler de bulunuyor. Her güne özel özenle hazırlanılan tema gecelerinde Türk Gecesi, Gala Gecesi, Aşk Gecesi, Meksika Gecesi ve benzeri diğer gecelerde her birine dünya mutfaklarında farklı lezzetler eşsiz sunumlarıyla misafirlerle  buluşturuluyor. Yeniliğe ve lezzet avcılığına meyilli uzman şeflerimiz  yeni keşifleriyle ve sunumlarıyla gastronomide Türk ve dünya mutfak lezzetlerini harmanlayarak  misafirlerimizin tekrar bizi tercih etmelerini sağlama amacını gerçekleştirmeye yardımcı olmaktadır. Gerek zengin menü ve yemek seçenekleri , gerekse özel sunumları, gurme lezzetleri  ve muhteşem tatlarıyla misafirlerin tadını damağında bırakacak bir tatil için tabi ki Delphin Imperal...

www.delphinhotel.com  

14.06.2021