DELPHIN OTELLERİ, DEPARTMAN MÜDÜRLERİ VE AİLELERİNİ ALLIANZ TURUNCU PLUS TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI KAPSAMINA ALDI

33 Yıllık tecrübesiyle Antalya ve Alanya’daki toplam 7 otel yatırımı ile Akdeniz turizminin önemli aktörlerinden olan Delphin Otelleri, bünyesinde yer alan tüm departman müdürlerini, ailelerini de kapsayacak şekilde Allianz Turuncu Plus Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ndan faydalandırıyor. Otelcilikte sürdürülebilir kurumsallığı ilke edinen Delphin Otelleri, bu hamlesiyle personelinin ek hakları konusunda da önemli bir adım atmış oldu. Delphin Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Yıldırım Cömertoğlu: “Delphin Otelleri, Bizim İçin Gerçek Bir Aile. Bu Aile İçinde Uzun Yıllardır Bir Arada Olduğumuz Ve Birlikte Yol Yürüdüğümüz Değerli Müdürlerimizin Ve Ailelerinin, Var Olan İlave İmkanlardan Olabildiğince Faydalanmalarını Hedefliyoruz.” Delphin Otelleri, turizm alanındaki yatırımları ve kendisini sürekli yenileyen hizmetlerinin yanı sıra personelinin yaşam kalitesini de yükseltmeyi hedefliyor. Eleman yönetimi ve hakları konusunda standartlarla yetinmeyen kuruluş, yeni gelişmeleri takip ederek ve bütçeleri doğrultusunda yeni anlaşmalar yaparak elemanın konforunu ve mutluluğunu önemsiyor. Sigorta sektörünün dünyaca ünlü markalarından Allianz’ın Turuncu Plus ürününü, departman müdürleri ve aileleriyle buluşturan Delphin Otelleri, bu konudaki vizyonu ile ön açıcı bir rol alıyor.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir? Allianz Türkiye’nin kurum çalışanlarına dönük olarak tasarladığı Turuncu Plus Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, kişinin SGK ile anlaşmalı hastanelerde gördüğü tedavide ortaya çıkan fark ödemelerini karşılıyor. Böylece SGK ile anlaşmalı özel hastanelerde, sigorta kapsamı dahilinde görülen tedaviler ücretsiz hale geliyor. SGK ile anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında tedavi almak isteyen ve 55 yaş altında olan herkesin faydalanabileceği ürün, yatarak tedaviyi de kapsamına alıyor. Dr. Yıldırım Cömertoğlu, Turuncu Plus Tamamlayıcı Sağlık Sigortasının hem kullanım pratikliği hem de geniş bir kapsam sağladığını belirterek, “ Bu sigorta hizmeti ile departman müdürlerimiz ve aileleri kolay ulaşılabilir sağlık hizmetini tamamen ücretsiz alacaklar” dedi. Cömertoğlu, Delphin Otelleri bünyesindeki 78 ailenin bu imkandan faydalandırıldığını söyledi. Delphin Otelleri’nde 2018 yılının Temmuz ayından itibaren başlayan sigorta, yıllık 30 kez fizik tedavi ve 10 kez doktor muayenesini kapsayan ayakta tedavi ile ameliyat, günübirlik tedaviler, suni uzuv, evde bakım da dahil olmak üzere yatarak tedavileri kapsıyor. Delphin Otelleri departman müdürleri ve aileleri, Turuncu Plus kapsamında ambulans ve hastanede tek kişilik oda haklarına da sahip oluyorlar.

Turuncu Plus Sağlık Sigortası’nın Farkları Nelerdir? Dr. Yıldırım Cömertoğlu: “Delphin Otelleri’nde konaklayan misafirlerimiz gibi elemanlarımız da ayrıcalıklıdır.” Turuncu Plus Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile fark yaratma ve ayrıcalıklar oluşturma hedefini bu sözlerle ifade eden Cömertoğlu, sigorta paketini , özel hastanelere ulaşım ve tamamen ücretsiz üst kalite sağlık hizmeti alımı konusunda diğer sigortalara göre daha iyi buldukları için tercih ettiklerini belirtti. Cömertoğlu: “Birçok seçkin hastane de dahil olmak üzere özel sağlık kuruluşlarının SGK anlaşmalarını artırmasıyla birlikte Allianz Turuncu Plus Tamamlayıcı Sağlık Sigortası da Delphin Otelleri departman müdürleri ve aileleri için önemli bir ayrıcalık yaratacak” dedi.

www.delphinhotel.com

14.06.2021