DELPHIN PALACE HALKLA İLİŞKİLER DEPARTMANI-2018

Soldan sağa : Hüseyin Kara,ALİ YAYLA,Melek Cesur,Muhammed Özleyen ve Olga Ağaoğlu. Günümüzün rekabetçi turizm dünyasında her işletmenin en öncelikli hedefi müşterilerinin memnuniyetini sağlamaktır. Misafir memnuniyeti odaklı çalışan Delphin grubunun en gözde otellerinden olan Delphin Palace da mevcut olan memnuniyeti aynı seviyede tutmak ve daha da arttırmak için tüm ekip olarak gayret içerisindeyiz. Misafir ilişkileri Otelin imajını ve tanınırlılığını geliştirmeyi amaçlayan bir yönetim tekniği olduğunu hiçbirzaman aklımızdan çıkarmadan şirketimizi hedef ve amaçları doğrultusunda temsil en büyük görevizmiz. Guest Relations otel için mükemmel bir reklam aracı olduğu gerçeğini hiç unutmadan ve aynı zamanda geleneklerimiz bağlı kalarak ilerlemeye devam ediyoruz.

Gelişen ve rekabetin arttığı turizm sektöründe iyinin de de iyisi olmak, yarıştan kopmadan ve en önemlisi Delphin Palace’ın temel taşlarından olan geleneğe bağlılık ve modernizmin harmanlanmasından oluşan renkli bir hizmet vermeye çalışıyor ve bu süreçte mevcut iç denetlememizi belirlenen  ölçüler de gerçekleştiriyor ve kendi eksiklerimizi görmeye ve tespit edilen aksaklıkları anında otel yönetimine bildirmeye çalışıyoruz. Haftalık olarak sürekli gelen Misafirlerimiz ve Tui acentası ile gelen misafirler için kokteyl organizyonları yapıyor ve  misafirlerle  iletişimin kurulması sağlıyoruz.   Haftalık olarak sürekli gelen Misafirlerimiz ve Tui acentası ile gelen misafirler için kokteyl organizyonları yapıyor ve  misafirlerle  iletişimin kurulması sağlıyoruz.

Halkla ilişkiler olarak misafirleri dinleyip doğru anlayabilen, onlarla empati kurabilen, şirket misafirlerin çıkarlarını örtüştürebilmek en büyük gayemiz. Misafirlerimizi giriş anından itibaren tatilinin son anına kadar tüm soru ve isteklerine anında yanıt vererek hiçbir misafiri mağdur etmeden mümkün olan en yüksek seviyede memnuniyeti sağlamak ve otelimizi gerek sosyal medya ve sanal alemde gerekse bağımsız kuruluşlarca yapılan sırlama ve denetlemelerde diğer otellerle yarışabilir düzeyde tutmaya çalışıyoruz.. Küreselleşen dünya içinde kurum ve kuruluşlar için bir ihtiyaç olarak varlığını hissettiren halkla ilişkiler konusu, gelişen dünya anlayışıyla beraber, turizm alanında artan rekabet koşulları içinde rakiplerinden farklılıklarını ön plana çıkarma zorunluluğunu ortaya koymuştur Delphin grubundan bizden önceki müdür ve amirlerimizden edindiğimiz tecrübeye istinaden halkla ilişkiler ekibi olarak yapmamız gereken ilk ve öncelikli olan çok iyi bir dinleyici olmaktır, bizler bunu devam ettirmeye misafiri çok dikkatli ve sabırlı dinlemeye çalışıyor ve ayrıca her misafire geri dönüş yaparak oto kontrol sağlamaya çalışıyor ve maksimum düzeyde memnuniyet sağlamaya çalışıyoruz.

www.delphinhotel.com      

14.06.2021