DELPHİN PALACE HOTEL  F&B DEPARTMANI-2018

SOLDAN SAĞA: ÖMER ÇAPUR, MUHAMMED FETULLAH GÜREL, EŞREF TAYMAN, ZİYA CAN CIRIK, ÖMER ATILGAN, YAHYA SEZER TEKBAŞ, MİKAİL TEZCAN, MURAT ATLI, CANER DAŞDİKEN, BURAK KÖSE, ZAFER ERTUĞRUL, ABDULLAH AYDIN, SELAMİ ÖZEL, ARZU ÇELİK, SONER ÇAL, RECEP SARI, ENNUR SEMA ULUSOY, ELİF ÇABUK, YUSUF TÜNAY, HALİL KOCABAŞ, İBRAHİM GÖKÇAY, VOLKAN DURSUN, OROZBAK ASANKULOV, RÜSTEM UZANOV, ALMANBET BAHASOV Delphin palace hotel F&B (food and bavarege) departmanı olarak restaurantlarımızda, barlarımızda ve banket salonlarımıda hizmet sunmaktayız.

 F&B departmanına ait tüm birimlerimizde güler yüzlü, samimi, misafir memnuniyeti odaklı çalişmayı kendimize ve tüm personelimize aşılamiş olup kalitemizi her zaman ön planda tutmaktayız. Gelen tüm misafirlerimizi tek seferlik değil, devamlılığını sağlayabilmek için en iyi seviyede servis sunmaktayız. Farklı ülkelerin farklı kültürlerine hizmet verdiğimizden dolayı yaptığımız işin zorluğunun bilincindeyiz. Buna dayalı olarak ta sabırlı, güler yüzlü, detaycı ve iş disiplinini temel alarak misafir memnuniyetine dikkat etmekteyiz. F&B departmanımız restaurant bölümünde toplam yedi adet alacarte restauratımız da (Osmanlı, Çin, İtalyan, balık, Meksika, Japon, Helen restaurantlar.) eşsiz tadlar ve sunumlarıyla hizmet vermekteyiz. Ayrıca bir adet main restaurantımız ve bir adet de restaurant’ın kapalı olduğu zamanlarda açık olan ırısh pub restaurantımız bulunmaktadır. Gündüzleri havuz kenarında snack restaurantımız, özel siparış verebileceğiniz pizza ve makarna bölümlerimizde bulunmaktadır. Üzerleri buzla kaplanmış soğuk meyve alabileceğiniz özel köşemiz bulunmaktadır. Restaurantlarımızdan bağımsız olarak ta havuz ve sahil bölümlerinde kumpir servisi, dondurma servisi, gözleme servisi, kahve ve pasta servisi, pasta servisi, chicken wings ve patates cipsi servisi, döner kebap servisi, barbekü (ızgara) servisi sunmaktayız. Gece 01.00 / 06.00 arası oda servisimiz bulunmaktadır. Ana restaurantımızda temalı geceleri (Türk gecesi, Balık gecesi, Akdeniz gecesi, İtalyan gecesi, Aşk gecesi, Uzak doğu gecesi, Meksika gecesi, Gala gecesi) adı altında farklı ülkelerin farklı yemek kültürlerinide sunmaktayız. Delphin palace hotel F&B bar bölümü olarak hotel bünyesinde 15 adet barımız bulunmaktadır. (Lobby bar, Servis barlar, Alacart bar, Relax bar, Irish bar, Grand Arena bar, Ahşap bar, Snack bar, Stop bar, İskele bar, Harem bar, Bowling bar, vip bar, Orion bar, çikolata bar) ve günün çeşitli saatlerinde barlarımız hizmet vermektedir.

Otelimiz F&B bar bünyesine çeşitli partiler ve misafirlerimize eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak için etkinlikler yapılmakta ve bu etkinliklerde usta barmenlerimizin ellerinden egzotik ve sıcak yaz günlerinde ferahlatıcı kokteyllerimiz sunulmaktadır. Sıcak yaz gecelerinde eğlenceli ve coşturan müzik eşliğinde sahilde düzenlenen Beach partimiz misafirlerimize unutamayacakları bir gece yaşamalarını sağlamakta ve eğlenmektedirler. Otelimizin deniz içinde bulunan İskele barında yapılan iskele partimiz çok eğlenceli ve görülmeye değer niteliktedir. Gala gecemiz mükemmel ve ihtişamlı bir şekilde büyük havuz yanında yapılmakta ve tüm misafirlerimiz bu geceye katılmakta çeşitli animasyon Show gruplarının yer aldığı ve kapanışında delphin palace geleneği olan muhteşem delphin pastası kesilmesi ve şampanya partisiyle son bulmaktadır.

Gün içerisinde büyük havuzumuzda, relax havuzumuzda ve çocuk havuzumuzda profesyonel patenli waiter ekibimiz misafirlerimize soğuk, sıcak ve kokteyl servisi yapmaktadır. Misafirlerimiz patenli waiter servisimizden çok memnun kalmakta ve pozitif düşüncelerini her platformda belirtmektedirler. Sahildeki ve vip alanımızdaki balı hause çok rağbet görmekte ve misafirlerimize ice boularla zengin konsept'li içecek servisi sunulmaktadır. Sahil bölgemizde misafirlerimizin hizmetine sunulmuş  içecek arabamız bulunmaktadır. Konuklarımızın sessiz ve huzurlu ortamda dinlenmeleri için relax havuz bölümümüzde fresh meyve sularımız ve otantik görünümüyle relax barimiz alkollü alkolsüz, soğuk sıcak içecekler sunulmakta ve güler yüzlü personellerimizle hizmetlerimiz sunulmaktadır. Değerli misafirlemiz hayallerinizin ötesinde bir tatil geçirmek istiyorsanız adresimiz.

www.delphinhotel.com

14.06.2021