Turkey's Health Infrastructure Far More Better Than Algeria, Tunisia and Rwanda.

Turkey's health infrastructure far more better than Algeria, Tunisia and Rwanda. Which scientific data are being used by EU to evaluate travel restrictions? "Global Health Security Index" website supports my comment.
Turkish Governments Covid Battle cannot be questioned and was better than many EU countries. No one died at streets, no one found dead alone at home but everyone found toilett paper at markets, everyone got health service, respiratory ventilators and Intensive Care, everyone who needs social care got it.
EU should update old statistics and prejudices about Turkish Health Infrastructure and economy.


Türkiye'nin sağlık altyapısı Cezayir, Tunus ve Ruanda' dan çok daha iyi. AB tarafından seyahat kısıtlamalarını değerlendirmek için hangi bilimsel veriler kullanılıyor? ′′ Küresel Sağlık Güvenliği Endeksi ′′ web sitesi yorumumu destekliyor.
Türk Hükumetleri Covid Savaşı sorgulanamaz ve birçok AB ülkesinden daha iyidir. Sokaklarda kimse ölmedi, evde tek başına ölü bulunmadı, ama herkes marketlerde tuvalet kağıdı buldu; herkes gerektiğinde sağlık hizmeti, solunum cihazı ve yoğun bakım hizmeti aldı. Kimse hastane kapısından kapasite yetmezliği nedeniyle çevrilmedi; sosyal yardıma ihtiyacı olan herkes aldı.
Özetle Türkiye, burada seyahat edecek misafirlerini koruma ve tedavi etme potansiyeline sahip ve diğer sıradan AB ülkelerinden farklı değildir ve hatta daha iyidir.

 

https://www.ghsindex.org/about/
11.06.2021