Lara Plajını Dünyaca Ünlü Yapan Özellikleri Nelerdir?

Antalya sahip olduğu uçsuz bucaksız plajları ile dikkat çeken bir şehir. Antalya’nın geniş sahil şeridi, birbirinden güzel ve yaz aylarında dolup taşan sayısız plaja sahip. Antalya’nın yazlık beldeleri arasında yer alan Lara, tatil sezonunda sahip olduğu cıvıl cıvıl yaşamı ile biliniyor. Ancak Lara’yı bir çekim merkezi haline getiren önemli değerlerin başında ise Türkiye’nin en güzel plajları arasında sayılan Lara Plajı geliyor. 

 

Altın Kum ve Turkuaz Suyu İle Lara Plajı


Lara Plajı, altın sarısı kumları ile görenlerin büyülenerek baktığı noktaların başında geliyor. İnce yapıdaki kumları yumuşak bir zemin vermesinin yanı sıra güneşlenmek için ılık bir ortam da sunuyor. Ayrıca plajın genişliğinin büyük olması nedeniyle yer bulmak sanıldığı kadar zor olmayabilir.

Altın sarısı kumların yanı sıra plajın sahip olduğu turkuaz renkli ve berrak suyu, hem manzara açısından hem de yüzmek açısından oldukça ideal. Ayrıca plajın bazı noktalarında farklı su sporlarını deneyimleyebilir, dilerseniz sakin bir şekilde Akdeniz’in ılık sularında vücudunuzu dinlendirebilirsiniz.

 

Lara Plajı’ndaki Olanaklar ve Konfor


Antalya'nın gözde tatil beldelerinden biri olan Lara, eşsiz doğal güzellikleri ve lüks otel seçenekleriyle ön plana çıkıyor. Akdeniz'in berrak sularıyla kucaklaşan Lara Plajı, geniş kumsalı ve altın sarısı kumlarıyla ziyaret edenlerin hafızalarında yer edecek bir yer olarak biliniyor. Bölgedeki tesisler, her türlü konforu düşünerek tasarlanmış olup, ziyaretçilere geniş yelpazede hizmet sunuyor.

Lara Plajı çevresinde birçok restoran ve kafe yer alıyor. Özellikle denize girdikten sonra hissettiğiniz acıkmanız durumunda ise atıştırmalık alabileceğiniz birçok büfe de yer alıyor. Ayrıca manzaraya karşı yemek yiyebileceğiniz birçok yer de mevcut.

Ayrıca plaj çevresinde farklı su sporları yapabileceğiniz birçok aktivite köşesi de bulunuyor. Antalya’da sıkça tercih edilen jet ski, banana ve parasailing aktiviteleri Lara Plajı’nda geçirdiğiniz süre boyunca tercih edebileceğiniz keyifli su aktiviteleri arasında yer alıyor. 

20.04.2024