DELPHİN DİVA PREMİERE HOTEL GÜVENLİK DEPARTMANI

AMACIMIZ SİZ DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZE YASALAR VE EVRENSEL IŞIĞI ALTINDA HUZURLU MUTLU VE GÜVENLİ BİR TATİL GEÇİRMENİZE KATKI SAĞLAMAK VE BÜTÜNCÜL BİR ANLAYIŞ GÜLER YÜZ İLE KARŞILAMAKTIR. HER NE KADAR DIŞARIDAN BAKILDIĞINDA ÇOĞU İNSANLAR İÇİN RAHAT VE O KADAR DA SADE GÖRÜLSE DE İNSAN HAYATINA EN FAZLA ÖNEM VEREN BİR DEPARTMAN ÇALIŞANLARIYIZ. BAŞKALARIN HUZURU SAĞLIĞI VE HAYATI İÇİN KENDİ HAYATIMIZ ÖN PLANDA BUDA BİZİ DİĞER DEPARTMANLARDAN FARKLI KILAN ÖZELLİĞİMİZ.

HUZURUN ADRESİ

DELPHİN DİVA GÜVENLİK

DELPHİN DİVA PREMIERE HOTEL

LIFEGUARD PERSONELLERİ

Cankurtaranlar kulelerden sahili gözleyerek tehlike anında müdahalede bulunurken sahil ve deniz temizliğini de gün boyu kontrol ediyorlar. Plajlarımızda cankurtaranlarımız gün boyu yoğun bir mesai harcayıp, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için çalışıyorlar. Cankurtaranlarımız cankurtaran kulelerinde sahili gözleyip herhangi bir tehlike anında müdahalede bulunmaktadırlar. Ayrıca sahillerimizin ve denizimizin temizliği de cankurtaranlarımız tarafından kontrol edilmektedir.

Tesisimize giriş yapan misafirlerimiz geniş güvenlik önlemleri altında eğlencenin tadına varıyorlar. Her daim hazır olan cankurtaranlarımız, güler yüzlü servisimiz ve zengin mutfağımızla siz ve ailenizin keyifli bir gün geçirmesini sağlıyoruz.

02.07.2021